26 januari 2021

Vacature: Commercieel medewerker met een hart voor groen

Bij Plantura zijn we op zoek naar iemand die onze binnendienst komt versterken! Ben jij de geknipte persoon hiervoor?

Vacature: Commercieel medewerker met een hart voor groen

Plantura is een professionele speler voor de aanlevering van planten aan verschillende professionele groenvoorzieners in België en Nederland. Op onze site van 4 hectare telen en verzorgen we een breed assortiment heesters, siergrassen, vaste – en solitaire planten en bomen. We telen met passie en waken zorgvuldig over de verzorging en kwaliteit van onze planten. Onze missie is met een team van gedreven werknemers de omgeving groener te maken! Om de kwekerij verder uit te breiden zijn we op zoek naar een commercieel medewerker voor onze binnendienst.

 

Functieomschrijving 

Als commercieel medewerker sta je mee in voor de inkoop en verkoop van al ons groen. Heeft een klant een vraag over een specifieke plant of boom? Dan is het aan jou om de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Klantencontact vormt dan ook een groot onderdeel van je dagdagelijkse taken! Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opmaken en beheren van offertes en aanbiedingen. Vraagt een klant naar een specifieke plant die niet in voorraad is? Dan is het ook jouw taak om de juiste hoeveelheid groen aan te kopen bij de leverancier. Met je oog voor detail weet je dan ook perfect overzicht te houden op ons voorraadbeheer en de logistieke planning. Affiniteit hebben met planten, of je erin willen verdiepen en bijleren, is daarom een must!

 

Profiel

– Je bent commercieel ingesteld waarbij enkel het beste goed genoeg is.
– Je hebt een opgebouwde plantenkennis en/of wilt je er graag in verdiepen.
– Ervaring of achtergrond in een soortgelijke functie (tuinarchitect, tuinaanlegger of vergelijkbaar werk binnen een kwekerij of groothandel) is een grote meerwaarde!
– Je bent communicatief sterk en houdt ervan om precies en correct te zijn.
– Dankzij je praktische ingesteldheid weet je gemakkelijk te functioneren in stressvolle situaties.
Oplossingsgericht denken doe je graag: de klant zo goed mogelijk verder helpen is jouw motto.
– Discreet, eerlijk en loyaal zijn drie kenmerken die jou typeren.
Zelfstandig werken vind je fijn om te doen, maar tegelijkertijd ken je de meerwaarde van werken in teamverband. Een fijne werksfeer vind je dan ook belangrijk!
– Je bent kritisch en vindt het belangrijk om werkprocessen te optimaliseren.
– Je stelt je gemakkelijk flexibel op: je vindt het geen probleem om hulp te bieden aan medewerkers die verantwoordelijk zijn voor plantenonderhoud en orderpicking tijdens piekmomenten.

 

Pluspunten

– Je hebt ervaring met het ERP-pakket Wintree.
– Je begrijpt en spreekt Frans.

 

Aanbod

– Een uitdagende en voltijdse job met een verloning die conform is aan het paritair comité, samen met andere extra legale voordelen.
– Dankzij een 40-urenweek geniet je van 12 extra ADV-dagen.
– Een mooie groene werkomgeving in het filevrije Bocholt.


Top