15 april 2024

Expertise in transport: Plantura’s deskundige levering van planten

Naar jouw drempel: onze deskundige levering

Bij Plantura staat de tevredenheid van onze klanten voorop, en dat begint al bij de levering van onze planten. We begrijpen dat een vlotte en zorgvuldige levering essentieel is voor het succes van elk groen project. Daarom nemen we je graag mee achter de schermen van ons deskundige transportproces.

Expertise in transport: Plantura’s deskundige levering van planten

Een zorgvuldige planning

Het leveren van onze planten vereist een grondige logistieke planning. Samen met onze partner Intramarket stellen we ongeveer 1 tot 2 dagen van tevoren een gedetailleerde transportplanning op. Hierbij houden we rekening met verschillende factoren, zoals de optimale route, welke vrachtwagen nodig is en eventuele specifieke klantwensen.

Tijdige communicatie

We vinden het belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden. Daarom ontvangen ze 24 uur voor de levering een bericht met het verwachte uur van levering. Zo kunnen ze zich goed voorbereiden op de ontvangst van hun bestelling.

Vakkundig laden

De avond voor de levering worden onze vrachtwagens in onze loods vakkundig geladen. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat elke plant veilig en stevig wordt ingeladen, klaar om naar zijn nieuwe thuis te worden gebracht.

Expertise op de weg

Onze chauffeurs zijn niet alleen ervaren op de weg, maar ook vertrouwd met het transporteren van planten. Ze weten precies hoe ze onze kostbare lading moeten behandelen en staan altijd klaar om te helpen waar nodig.

Levering op maat

Bij Plantura streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Daarom leveren we de planten rechtstreeks op de plaats waar ze nodig zijn. Of het nu gaat om een tuin, park of ander project, wij zorgen ervoor dat de planten op de juiste plek terechtkomen.

Ervaar zelf onze leveringsservice

Ben je op zoek naar hoogwaardige planten met een zorgvuldige en deskundige levering? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We leveren franco vanaf 1500 euro en staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw groene visie!


Top