15 april 2024

Efficiënt voorraadbeheer bij Plantura: altijd klaar voor jouw groene project

Een overvloed aan groen

Bij Plantura zijn we trots op onze uitgebreide voorraad van hoogwaardige planten, bomen en heesters. Met meer dan 6 hectare aan eigen kwekerij, hebben we een brede selectie van solitairen en meerstammige bomen die klaarstaan om elke buitenruimte te transformeren.

Efficiënt voorraadbeheer bij Plantura: altijd klaar voor jouw groene project

Samenwerking met leveranciers

Naast onze eigen kwekerij werken we samen met een netwerk van meer dan 100 leveranciers verspreid over heel Europa. Deze samenwerking stelt ons in staat om een breed scala aan plantensoorten en variëteiten aan te bieden. Onze leveranciers sturen regelmatig updates van hun actuele voorraad, die vervolgens worden verwerkt in ons ERP-systeem. Zo kunnen we snel en nauwkeurig offertes maken en onze webshop actueel houden.

Vlekkeloze orderafhandeling

Wanneer een bestelling bij ons binnenkomt, zorgen we voor een gestroomlijnd proces. Ons team op kantoor verdeelt de bestellingen en bepaalt waar elk artikel vandaan moet komen. Indien nodig roepen we producten af bij externe leveranciers.

Grondige controle

Bij ontvangst in onze loods worden de producten grondig gescand via barcode. Dit stelt ons in staat om snel te detecteren welke producten zijn binnengekomen. Eventuele manco’s of kwaliteitsklachten worden snel opgemerkt, waardoor we een oplossing kunnen bieden zonder dat de klant hier iets van merkt.

Efficiënte orderpicking

Onze orderpickers gaan vervolgens aan de slag om de bestellingen per klant op te halen en te verzamelen in een vooraf toegewezen vak in de loods. Hierbij wordt opnieuw gescand om een nauwkeurige controle te waarborgen. Zodra de bestelling compleet is, wordt de bon gemaakt en wordt de klant op de hoogte gebracht.

Klaar om jou te helpen

Bij Plantura streven we naar efficiëntie en kwaliteit in elk aspect van ons werk. Ons doel is om jouw groenprojecten moeiteloos te laten verlopen, vanaf het selecteren van de perfecte planten tot aan de levering op jouw locatie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen ondersteunen bij het realiseren van jouw projecten!


Top