19 december 2021

Ontmoet Tom van den Rul!

Sinds begin oktober maakt Tom deel uit van team Plantura. Zijn functie? Hij is verkoper en vertegenwoordiger voor de tuinaanlegprojecten bij Plantura. Tijd om onze nieuwkomer voor te stellen aan de hand van dit interview.

 

Ontmoet Tom van den Rul!

Een job in het groen

“Toen ik ging studeren, koos ik voor biotechnologie. Een brede studierichting! Enerzijds omdat ik wist dat ik in het groen wilde werken. Anderzijds omdat ik nog niet echt wist welke richting ik uit zou gaan. Op dat moment leek me dat de beste keuze”, vertelt Tom. “Na mijn studies heb ik 10 jaar in een groothandel gewerkt, een tijdje geleden was het tijd voor iets nieuw en kwam ik bij Plantura terecht.”

 

Grote projecten binnenhalen

“De grootste uitdaging bij Plantura? Dat is nog moeilijk te zeggen, ik werk er nog niet zo lang (lacht). Maar een groot project binnenhalen dat normaliter naar andere grotere kwekers gaat, geeft veel voldoening. Of een nieuwe klant binnenhalen waar we nog niet eerder mee werkten, zie ik ook als een compliment. Op bezoek gaan, hem/haar overtuigen en uiteindelijk uitnodigen bij ons op de plantenkwekerij. Het is dankzij corona misschien nog een grotere uitdaging, maar het is er eentje die ik graag aanga”, aldus Tom.

 

Altijd in het groen vertoeven

“Daarnaast is ook de afwisseling in de job heel fijn. De ene dag ben ik heel de dag op de baan. De andere dag toon ik de klant onze groothandel, of ik neem ze mee naar de boomkwekerij waar we zelf bomen uitkiezen. Een heel gevarieerde job, waarin de natuur altijd de rode draad is. Dat is voor mij heel belangrijk! Tegenwoordig heeft iedereen wel last van stress. In het groen valt dat voor mij allemaal weg. Ik weet waar mijn grenzen liggen, en een groenrijke omgeving heeft daar een positieve invloed op.”

 

Nauw contact met elkaar

“Plantura is een klein familiebedrijf, en dat brengt voordelen met zich mee. Er wordt kort op de bal gespeeld en de communicatie staat echt op punt. Dat werkt heel aangenaam!”

 

Wilt u Tom graag persoonlijk leren kennen? Stuur hem dan zeker een berichtje. Hij staat u graag te woord!  


Top