5 februari 2021

Nieuw in ons aanbod: C10 potten voor grote heesters

Naast onze bekende P9 en C1.3 potten, voegen we vandaag een grotere potmaat toe aan ons gamma! De C10: een 10 liter pot voor grote heesters. De grote plant zorgt meteen voor resultaat waardoor u meteen geniet van een volle en groene tuin. En dat is nog niet alles. Tijd voor een toelichting! 

Nieuw in ons aanbod: C10 potten voor grote heesters

Een grotere potmaat als bewuste keuze

Met de 10-liter pot willen we tegemoetkomen aan de wensen van de klant: vanaf de eerste dag kunnen genieten van een volle aanplanting. De C10 pot is groter dan andere potten waardoor de plant zelf ook meteen zorgt voor een mooie en volle kwaliteit. Een ander voordeel is dat er minder planten aangeplant moeten worden per tuin. Want al met een of twee planten, creëert u sneller een groene en vooral een mooie gevulde tuin.

 

Assortiment C10 potten

Ons assortiment in de C10 potten zijn gangbare heesters zoals de Viburnum, de Hydrangea in diverse soorten, samen met de Abelia of Cornus. Maar ook haagplanten zoals de Prunus, de Carpinus en de Ligustrum.

De planten worden opgekweekt met maximale zorg en een minimale milieubelasting. De planten groeien op met stevig uitgangsmateriaal en worden regelmatig gesnoeid. Het resultaat? Een mooie volle en vertakte plant!

 

C10 potten voor grote heesters

 

Groen krijgt een streepje voor

Om de milieubelasting zo laag mogelijk te houden, gebruiken we schors om de onkruiddruk beheersbaar te houden. Ook gebruiken we grijze potten. Deze zijn nog beter recycleerbaar in tegenstelling tot de gekende zwarte potten en worden uit afvalplastic van conumenten vervaardigd.

Ook ons waterverbruik wordt zorgvuldig afgestemd op de nood van de plant en wordt hergebruikt wanneer het kan. Zo dragen ook wij ons steentje bij om een beter milieu te creëren met mooie volgroeide planten als resultaat!

 

Voordelen C10 potten:

– Direct resultaat waardoor er minder planten aangeplant moeten worden
– De planten zijn minder gevoelig aan uitdroging tijdens het eerste seizoen
– De plant heeft minder last van bladuitval

Ontvangt u graag meer informatie over onze C10 potten? Neem dan zeker contact met ons op of kom eens een keertje langs op afspraak. Wij helpen u graag verder.


Top