6 april 2019

Maak kennis met Johan Aerden

Plantura. Dat is een team van ambachtslieden die dag in dag uit bezig zijn met de beste planten te kweken en te verzamelen. Een team van werkende handen en vriendelijke gezichten. Eén van die gezichten is Johan Aerden, verantwoordelijke voor Plantura Groothandel. Tijd voor een kennismaking!

Maak kennis met Johan Aerden

Johan vervoegt ons team sinds mei van dit jaar en neemt de rol als verantwoordelijke voor onze groothandel trots op zich. Hij is het aanspreekpunt voor alle vragen rond aankoop, verkoop en prijzen. Met meer dan 40 jaar ervaring in het vak, is hij hier de geknipte persoon voor.

Een vruchtbare carrière

Johan is de vader van zaakvoerder Dries, en vervolledigt zo het familiebedrijf. Op zijn 16e stopte hij met school en ging op leercontract bij een plantenkwekerij. Sindsdien is hij altijd actief geweest in de groothandel- en kwekerijwereld, en werkte hij zich op tot verantwoordelijke van verkoop. Door zijn werkverleden, kent hij ook de planten zelf als geen ander.

Johan heeft zijn werk altijd met veel plezier gedaan. Toen hij de ambities van zijn zoon en schoondochter opmerkte, zag hij de kans om hen verder te helpen met de uitbouw van hun eigen familiebedrijf. Als een echte familiemens is dit voor hem de kers op de taart van een vruchtbare carrière.

Vragen over onze plantengroothandel? Meer informatie nodig over ons aanbod? Contacteer Johan meteen en hij helpt u met plezier verder!


Top