25 maart 2021

Maak kennis met Jerphaas!

Dag in dag uit houden we ons bij Plantura bezig met de groei en bloei van planten en andere gewassen. Niet alleen ons aanbod, maar ook ons team blijven we uitbreiden. Een aantal maanden geleden mochten we Jerphaas Rustenhoven verwelkomen in ons team. Wat zijn taken zijn, ontdekt u in deze blog!

Maak kennis met Jerphaas!

Twee liefdes combineren

Sinds september vorig jaar maakt Jerphaas deel uit van team Plantura. Bij Plantura combineert hij zijn twee grote liefdes: IT en zijn passie voor groen. “Ik ben verantwoordelijk voor de digitalisering binnen Plantura, dat doe ik op zelfstandige basis. Wat dat inhoudt? Ik zet de boekhouding volledig op punt waardoor we sneller en betere offertes samenstellen. Of ik optimaliseer de ERP-pakketten zodat alle interne processen vlotter verlopen. Het is maar een kleine greep van waar ik me dagelijks mee bezighoud.”, vertelt Jerphaas.

 

Opgegroeid tussen de boomkwekerijen

“Ik ben afkomstig van Opheusden, een dorp in de Nederlandse provincie Gelderland. In Opheusden vind je ontzettend veel boomkwekerijen. Veel kinderen gaan als kind ravotten in het bos, ik deed dat in een boomkwekerij. Fantastische tijd! Tijdens mijn studentenjaren was vakantiewerk in een boomkwekerij een vanzelfsprekendheid. Zodra ik was afgestudeerd, ging ik aan de slag als technisch adviseur, ook in een boomkwekerij. Dat deed ik zo’n 15 jaar lang! Vertoeven tussen de bomen, is iets wat ik me toen echt gelukkig maakte. En dat doe ik nog steeds het liefste.”

 

Een hart voor groen

“Geef me een snoeischaar in mijn handen en ik weet wat ik moet doen. Zet me achter een computer, en ook dan vind ik gemakkelijk mijn weg. Elke dag mag ik me bezig houden met dat wat me echt interesseert. En al houd ik me bij Plantura puur bezig met IT, het eindproduct maakt me ontzettend enthousiast. Wil ik me even ontspannen? Dan zet ik vijf stappen naar buiten en zit meteen tussen het groen. Ik zou het niet anders willen.”

 

Een warm bedrijf

“Vader Johan en zoon Dries zijn goud samen. Ik heb echt bewondering voor wat ze samen doen. Het zijn hartstikke leuke mensen, net zoals alle mensen bij Plantura. Er hangt een heerlijke rust en toch hebben ze een fijn gevoel voor humor en zijn ze open en transparant. Ik ben blij om deel uit te mogen maken van dit team.”

 

Wilt u Jerphaas graag persoonlijk leren kennen? Stuur hem dan zeker een berichtje. Hij staat u graag te woord!  


Top