20 april 2020

Maak kennis met Birgit!

Plantura, dat is een team van werkende handen en vriendelijk gezichten die dag in dag uit bezig zijn om planten te laten groeien en bloeien. En ook wij groeien mee. Zo mochten wij pas nog een nieuw gezicht in ons team verwelkomen: Birgit Snijders. Tijd voor een kennismaking!

Maak kennis met Birgit!

Birgit versterkt ons team sinds eind februari. Buiten de werkuren houdt ze zich vooral bezig met haar twee grootste passies: fotografie en paardrijden. Binnen Plantura steekt ze enthousiast haar handen uit de mouwen bij het verwerken van de orders.

Liefde voor groen

Met een diploma groenmanagement op zak, kent zij onze planten als geen ander. “Ik ben net afgestudeerd als groenmanager, maar de liefde voor groen is mij eigenlijk al met de paplepel ingegoten. Ik heb altijd op de boerenbuiten gewoond en ben altijd al een enorme dieren- en plantenliefhebber geweest. In de middelbare school is die interesse nog meer gegroeid tijdens mijn opleiding STW. De keuze voor groenmanagement was dan ook snel gemaakt.”

Familiale sfeer

“Ik ben ontzettend blij dat ik bij Plantura terecht ben gekomen. Ze hebben mij hier met open armen ontvangen en ik voelde mij al meteen thuis vanaf dag één. En je merkt ook echt dat je in een familiebedrijf werkt. Iedereen is enorm vriendelijk en het is hier elke dag opnieuw ontzettend gezellig. En ook mooi meegenomen: het is dicht bij huis, dus ik kan gewoon met de fiets komen (lacht).”

Wat Birgit zo fijn vindt aan haar takenpakket? “Ik moet niet de hele dag achter mijn computer blijven zitten, maar kan ook af en toe naar buiten om de bestellingen klaar te maken. Die afwisseling vind ik enorm leuk. En dat in een gezellige omgeving omringd door groen.”

Heb je nog een vraag voor Birgit? Stuur haar dan zeker een berichtje. Ze helpt je met plezier verder!


Top