21 november 2019

Een blik achter de schermen: het logistieke proces

Op zoek naar planten voor jouw project? Dan bestel je bij ons een totaalpakket. En leveren wij vervolgens bij jou op de werf. Hoe dat in zijn werk gaat, ontdek je hieronder!

Een blik achter de schermen: het logistieke proces

Totaalpakketten: van kiem tot levering op de werf

Dankzij onze eigen kwekerij en ons uitgebreide netwerk beschikken wij over een haast onuitputtelijk plantenaanbod. Net daarom kunnen wij je zo snel verder helpen en een totaalpakket aanbieden. Heb je net een grote bestelling geplaatst, dan brengen wij die – als je dat wenst – graag tot aan jouw werf. Geen gesleur, geen getrek en geen gedoe langs jouw kant.

Kies je voor levering? Dan schakelen wij meteen onze logistieke partner Intramarket in, zodat wij onze totaalpakketten zo snel mogelijk kunnen bezorgen. Omdat wij onze klanten graag in de bloemetjes zetten. En met plezier een extra service aanbieden.

Veilig inladen

Samen met onze ervaren chauffeurs helpen wij om alles zorgvuldig in te laden. Dat gebeurt trouwens last minute, om ons groen in optimale conditie te houden. Wanneer alles veilig in de trailer staat, geven wij onze chauffeurs nog een extra woordje uitleg over hoe ze met de planten in hun trailer moeten omgaan. Zo willen wij garanderen dat jouw bestelde exemplaren piekfijn bij jou aankomen.

Door weer en wind

De meeste tuinaannemers en -architecten komen hun bestelling halen met een camionette en aanhangwagen. Dat is zeker een goede oplossing, maar in die aanhangwagen zijn planten wel wat gevoeliger voor weer en wind. Daarom vervoeren wij jouw bestelling in een dichte trailer, waar ze voldoende ruimte krijgen en afgesloten zijn van alle weersomstandigheden.

Op tijd geleverd

Als je werkt met klanten, dan is snelheid het sleutelwoord. En dat beseffen wij maar al te goed. Daarom gaan we altijd tot het uiterste om ervoor te zorgen dat jouw bestelling tijdig de werf bereikt. Jij bepaalt de tijd, wij zorgen ervoor dat ons transport tegen die tijd daar is.

Wanneer onze chauffeur uiteindelijk bij jou aankomt, dan steekt hij met plezier een handje toe om de lading weer uit de trailer te halen. Want niet alleen wij steken graag onze handen uit de mouwen, onze chauffeurs ook. Heb je nog vragen over onze levering? Neem dan zeker contact met ons op en we helpen je met plezier verder.


Top