18 oktober 2019

Een blik achter de schermen: het afhalen van je bestelling

Je hebt een offerte aangevraagd, hebt je bestelling geplaatst, en wij hebben alles zorgvuldig en zo snel mogelijk voor je klaargezet. Tijd om je uitgekozen groen in ontvangst te komen nemen! Maar hoe verloopt het afhalen van je bestelling eigenlijk? Wij lichten het voor je toe! 

Een blik achter de schermen: het afhalen van je bestelling

Wat gebeurt er zodra jij je bestelling geplaatst hebt?

Jij plaatst je bestelling, en mag op beide oren slapen dat wij je bestelling ook voor 100% kunnen klaarzetten. Omdat wij zelf onze planten kweken, en ook samenwerken met andere kwekerijen.

Wij sorteren vervolgens de bestellingen die binnenkomen goed uit per klant en zorgen ervoor dat alles per soort goed geëtiketteerd is. Heb je meerdere werven? Dan labelen we jouw bestelde exemplaren ook duidelijk per werf. Zo is het voor jou glashelder welke planten voor welke werf bedoeld zijn.

Hoe verloopt het afhalen van je bestelling?

Wij beseffen maar al te goed dat jouw tijd kostbaar is en wij willen jou dan ook absoluut niet laten wachten. Wanneer je een bestelling komt afhalen, dan snellen we meteen naar je toe en proberen we de wachttijd zoveel mogelijk te beperken.

Met onze heftruck laden wij deskundig en nauwkeurig aanhangwagens, bestelwagens en vrachtwagens in. We zorgen ervoor dat alles stevig staat en maken de planten vast als dat nodig is. Want een helpende hand is er twee waard. We noteren het leeggoed en rekenen het indien nodig nog aan.

Nadien nodigen wij je graag uit op ons kantoor om een tasje koffie of een ander drankje te drinken. Intussen drukken wij de leveringsbon in tweevoud voor je af, waarna je met een gerust hart weer naar je werf of andere projecten kan vertrekken.

Heb je nog vragen over het afhalen van je bestelling? Geef ons dan zeker een seintje en wij helpen je snel verder.


Top